Wat doet Heerlijk Harderwijk eigenlijk?

Home Forums Vragen Wat doet Heerlijk Harderwijk eigenlijk?

Wat doet Heerlijk Harderwijk eigenlijk?

 • Gerwin Tromp

  Heerlijk Harderwijk Citymarketing.
  Heerlijk Harderwijk verzorgt de promotie van de stad. Hierbij is het afhankelijk van de input vanuit het werkveld. Als jij een evenement wilt organiseren in Harderwijk zorg je er vanzelfsprekend voor dat je de benodigde vergunningen en subsidie aanvraagt. Als dat allemaal geregeld begint het leukste, het organiseren van je evenement. Natuurlijk wil je zoveel mogelijk mensen laten weten welk evenement je organiseert, waar en wanneer. Hiervoor gebruik je vast en zeker je eigen website en social media kanalen. Belangrijk voor jou om te weten is dat Heerlijk Harderwijk ervoor zorgt dat jouw spraakmakende evenement ook in de UitKalender van de website: http://www.heerlijkharderwijk.nl komt te staan.
  Hiervoor mail je de event content naar Inge van Assen (coordinator@heerlijkharderwijk.nl). Zij zorgt ervoor dat jouw evenement op de website komt. Daarnaast kun je Heerlijk Harderwijk inzetten voor de promotie van jouw evenement. Een deel van de subsidie die jij via de gemeente ontvangt voor de organisatie van je evenement moet besteed worden aan promotie. Deze promotionele aandacht kun je “inkopen” bij Heerlijk Harderwijk.
  Wij pakken de promotie op en zullen afhankelijk van het beschikbare budget promoties inzetten via social media. Op deze manier maak je gebruik van het uitgebreide netwerk van Heerlijk Harderwijk. Waarbij het bereik binnen je doelgroep voor jou opeens vele malen groter wordt.

  Heerlijk Harderwijk neemt ook deel aan (internationale)beurzen. Dit alles om onze stad ook bij onze buurlanden te promoten. Zoals jullie wellicht allemaal hebben gelezen is de Veluwe vorig jaar geëindigd op de eerste plek als populairste vakantiebestemming in Nederland. En laten wij nou net op die prachtige Veluwe liggen met als uniek punt onze ligging aan het randmeer met de uitgestrekte bossen van de Veluwe in onze achtertuin.

  Als je ontdekt dat jou winkel, bedrijf of organisatie niet goed vermeld staat op http://www.heerlijkharderwijk.nl dan moet je ook aan de bel trekken. Neem contact op met Inge en zij past content en foto’s voor je aan.

  Voel je verder vrij om je met goede tips, ideeën en uitdagingen bij Heerlijk Harderwijk te melden. Wij denken en handelen graag met je mee.
  Het bestuur van Heerlijk Harderwijk vergadert maandelijks, zijn er zaken die jij wilt inbrengen laat het ons dan ook weten.

  Kortom: Heerlijk Harderwijk verzorgt de promotie van onze prachtige culinaire Hanzestad en doet dat natuurlijk niet alleen voor de toerist maar ook voor iedereen in de stad en in de directe regio. Als het evenementenaanbod aantrekkelijk en divers is komen ook de inwoners uit de dorpen direct om ons heen graag mee genieten.

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.